2024 Dubai Cruise – Dag 7 ( Sir Bani Yas)

Beetje heiig maar warm genoeg om naar het strand te gaan. Dus 7.30 aan tafel en rond 8.30 uur liepen we het schip af. Enorm aangelegd strand alleen voor Cruise gasten.

2 minuten lopen en je bent er. Omdat we zo vroeg waten hadden we ook 6 bedjes maar een uur later was alles bezet. Prima plekje alleen de bedjes waren van hout, in een golfmodel en zonder kussen.

We hebben het 1,5 uur uitgehouden en toen plekje op deck 16 uitgezocht. Ruimte zat want een groot deel lag aan het strand.

Vndaag is het echt heet. Volle zon en geen wind. Het zal zeker wel 30 gr zijn. Veel koelen in het water dus.

Ter gelegenheid van Peters verjaardag van morgen zijn we uitgenodigd om een formule 1 race te doen op deck 18. We zijn er nu definitief achter dat Tom z’n atletische lichaam te groot is voor een F1 bolide.

Dat paste net niet maar Peter en ik hebben wel geraced. Gaaf om te doen.

Na het racen maar weer eens wat eter en naar het theater. Dit keer stond “Live” op het programma. Een muziek en dansvoorstelling met een Frans thema. Was weer goed te doen. 35 minuten en is precies genoeg.

Daarna drankje in afwachting van middernacht. Het tijdstip waarom Peter 60 jaar werd.

Brigitte had een fles champagne geregeld en we hadden een klein feestje.

Niet al te lang want morgen wordt een drukke dag. We komen dan weer aan in Dubai en we hebben voor onze laatste dag een strak schema voor de boeg.

Deel onze verhalen met je vrienden...Share on facebook
Facebook
0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate ยป