2024 Cruise Dubai – Dag 6 (Abu Dhabi)

Vroeg uit de veren vanmorgen want de Desert Dune Safari vertrekt om 8.40 uur. Met z’n zessen in een Toyota Landcruiser. Uurtje rijden naar de woestijn en daar door de duinen gecrossed. Niet zelf maar met een ervaren chauffeur. Gelukkig maar want beste flinke zandheuvels. Leuk om een keer gedaan te hebben. Natuurlijk even een fotomomentje.

Daarna door naar een soort buitenrestaurant midden in de woestijn voor een sanitaire stop en koffie.

Na de zandralley weer terug naar het schip. Wij zijn heel de middag lui geweest en in de zon bij het zwrmbad gelegen. De anderen zijn met de taxi naar de moskee en het Paleis geweest. Wij zijn daar in 2019 al geweest dus ff relax.

Vanavond na het diner naar de Abba show in het Grand Theater. Was weer goed. Leuke show met bekende Abba songs en vooral goed gezongen.

Dancing Queen
Chiqetita

Na Abba naar dek 15 voor de Tropical Show. Uiteraard weer door main street waar elke avond eenander lichtpmafond geprojecteerd wordt.

Op het pooldeck eerst muziek met een liveband en later met een DJ. Beetje frisse wind aan dek maar als je maar genoeg beweegt, valt het reuze mee.

Dan is het al snel weer 01.00 uur. Wordt weer weinig slapen want het ontbijt staat om 7.30 uur op het programma. We zijn dan in Sir Bani Yas. Een klein eilandje met o.a. strand. Als we vroeg zijn hebben we misschien een bedje. Kunnen we verder slapen.

Deel onze verhalen met je vrienden...Share on facebook
Facebook
0

1 thought on “2024 Cruise Dubai – Dag 6 (Abu Dhabi)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate ยป