2024 Cruise Dubai – Dag 8 (Dubai)

De laatste cruisedag. Vanmorgen rond 07.30 uur in Dubai aangekomen. Vroeg aan het ontbijt met King Peter. Happy birthday Peter!!!!

Na het ontbijt met de Uber naar de Dubai Harbour Yacht Club omdat we daar een boottocht met een Yacht hadden georganiseerd. Tour startte om 11.00 uur en we waren mooi op tijd. Eerste fotootjes gemaakt van de Harbour sky line maar er gaan er deze dag nog vele volgen. Als alle gemaakte fotos hier in blog zouden staan zou je 3 weken aan het kijken zijn vermoed ik.

Stipt 11.00 uur de boot op en varen maar.

Ogen te kort en hieronder een korte impressie.

Hotel Atlantis
Burj El Arab

Uiteraard was er een hapje en een drankje bij en mocht Peter een kaarsje uitblazen terwijl de bemanning voor hem zong.

Nog 1000 fotos maar we gaan door. Met de Uber naar Adress Skyview Tower 1. Naar 53ste verdieping waar je op een glasbodem mooi uitzicht over o.a. de Burj Khalifa hebt. Even de hoogtevrees overwinnen maar was echt schitterend daarboven. Met glijbaantje aan de buitenkant naar beneden en daarna op hoogte bakkie gedaan.

Hierna weer een Ubertje laten komen om even naar de Old en Gold Souq te gaan. Daar heel veel kopen en nie kijken toegepast en je in de fata morgana van de Efteling gewaand. Toch hier en daar nog wat gekocht.

Toen met de Uber weer terug naar de Burj Khalifa waar we eerst een wandeling door de Dubai Mall hebben gemaakt.

Een blik op hem Mega aquarium geworpen.

Via de andere kant er weer uit en aangesloten bij alle mensen die stonden te wachten op de water en licht show. Wij ook maar duur ietsje langer dan verwacht. Niet de show maar het wachten. Bijna 1,5 uur gestaan voor een show van iets meer dan 5 minuten. Het was wel mooi.

En toen was het klaar. Met een taxi terug naar het schip, snel douchen en omkleden want om 21.00 uur werden we verwacht in het steakhouse.

Lekker gegeten maar toen was de dag wel echt voorbij. Oh ja, nog wel even de koffers inpakken en voor de cabin zetten. Dan worden ze vannacht alvast naar de terminal gebracht.
Wederom een prachtige dag en afsluiting van een leuke vakantie.

Deel onze verhalen met je vrienden...Share on facebook
Facebook
0

1 thought on “2024 Cruise Dubai – Dag 8 (Dubai)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate ยป