Dag 27 – Bourg-em-Bresse – Metz

Ten tijde van deze vakantie het blog eigenlijk al gelaten voor wat het was maar nu toch voor de laatste dagen nog een korte toevoeging. Gisteravond hebben we in Bourg-em-Bresse gezocht naar een restaurant waar deze stad bekend om staat. Juist ja, een kip restaurant. Wel, deze stad kan je gerust links laten liggen. Ouwe troep en helemaal niks te beleven. Uiteindelijk wel een kip gevonden, maar deze had de wereld vermoedelijk al 3 keer rondgevlogen. ‘s-avonds nog wel een lichtverhaal bekeken. Een projectie op de plaatselijke kerk met muziek. Knap gemaakt.

Bourg-em-Bresse
Schuilen !!

Vanmorgen dan nog eventjes iets meer dan 400 Km afwisselend snelweg en binnendoor naar Metz gereden. Nog eventjes stil gestaan in de file en de hitte.

In Metz hadden we een woonboot als laatste onderkomen van de vakantie. Bij binnenkomst leek het wat tegen te vallen maar uiteindelijk was het toch leuk. ‘s-avonds Metz City bezocht en was echt de moeite waard. Metz leeft dus wel. Terrasje gepakt en wederom een bij een lichtshow blijven hangen. Dit keer met fonteinen. Je weet wel zoals bij Bellagio maar dan kleiner.

Tot slot

Morgen rijden we van Metz naar huis en is de vakantie weer over. In totaal 5600 Km gereden en de Barchetta heeft zich weer prima gehouden. Het weer kon eigenlijk niet beter. Nou ja, iets koeler had het wel gemogen maar afgezien van dat buitje in het begin hebben we overal zonder kap gereden. Prima vakantie dus. En Sardinië is leuk maar dat is het dan ook. Als je het vergelijkt met Corsica dan heeft dat toch meer indruk gemaakt. De Pyreneen daarintegen was echt meer dan super. Daar gaan we nog een keer naar toe.

Tot Later

 

Deel onze verhalen met je vrienden...Share on Facebook
Facebook
0

1 thought on “Dag 27 – Bourg-em-Bresse – Metz

  1. Leuk verslag Rob van de Pyreneeën en Sardinië en mooie foto’s.
    Ik zou alleen die mix grill in Alghero in geen week op kunnen 🙂

    De rest van je site ga ik zeker ook nog bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.