Dag 0 – Bali 2017

Het aftellen is weer begonnen. Bali dus. Best lekker hoor, zeker als het hier een graad of 5 vriest. Het schijnt daar toch gemiddeld rond de 27 graden te zijn. Grote overgang maar ik denk dat we daar wel aan zullen wennen. En wie zijn “we” dan. Nou, waar we in het verleden met vrienden en kinderen in de winter een weekje gingen skiën, heeft dat nu plaats gemaakt voor een weekje zon, cultuur en strand. Wel vrienden maar zonder kinderen.  Donderdag is het zover. Om 17.00 uur worden we met een taxibusje opgehaald, die ons naar Schiphol brengt. We vliegen in twee delen naar Denpasar. De tussenlanding is in Dubai. Van de vlucht verwacht ik wel wat. We vliegen namelijk met “FlyEmirates” en dan het eerste stuk ook nog eens met het grootste passagiersvliegtuig, de A380.

Na een stop van 2 uur vliegen we vanaf Dubai verder met een iets kleiner toestel, een Boeing 777. Ook geen kleintje trouwens. Voor ons is het de eerste keer Azië dus we zijn reuze benieuwd. Zowel de vliegreis als de accommodaties zijn gezamenlijk uitgezocht en geboekt via Fly Emirates.com en Booking.com. In totaal blijven we 12 nachten en die hebben we verdeeld over drie verschillende locaties. De eerste 6 in Seminyak aan de zuid-west kust van Bali. Dan gaan we drie dagen naar het binnenland (Ubud) en de laatste drie nachten slapen we in strandhutten op een klein eilandje (Lembongan). Hieronder een fotootje van elke accommodatie.

Seminyak -Ananda Resort
Ubud – Pekak Mangku Guest House
Lembongan – Lumbung Bali Huts

Als je ons wilt volgen kan je je inschrijven op de homepage van RobHeike.nl. Je krijgt dan een email bij een volgend blog.

Deel onze verhalen met je vrienden...Share on Facebook
Facebook
0

3 thoughts on “Dag 0 – Bali 2017

  1. Btw: accommodatie 3 is echt back to eenvoud: parasol, 2 houten ligstoelen op t strand, baderen in zee, geen miren maar puur natuur. Ik zeg top ????

    1

Leave a Reply

Your email address will not be published.