Caribbean Cruise – Dag 0

Santo Domingo here we come !!

Ja dat is het dus geworden. Een paar dagen Dominicaanse Republiek en dan een week Cruisen op de Zenith. Eigenlijk wilde we een weekje in de zon en zo weinig mogelijk doen. Landen als Gambia, Kaapverdie, Zanzibar en zelfs Thailand zijn weer helemaal uitgeplozen maar we konden de combinatie tussen Zon, relax maar toch verschillende dingen doen niet goed vinden. Uiteindelijk is dit het geworden.

We vliegen 14 maart weg vanaf Brussel rechtstreeks naar Santo Domingo en blijven dan 3 nachten in Casa Sanchez Boutique in het coloniale gedeelte van de stad.

Planning is om de donderdag een fietstour te boeken bij Baja Bikes. Zo’n tour met gids waar je meteen alle bezienswaardigheden van Santo Domingo gezien hebt. Voor de vrijdag hebben we nog geen plannen.

Zaterdag is het dan inschepen op de MS Zenith van rederij Pullmantur. Die rederij hebben we al eerder gedaan en dat is goed bevallen.

En hoe gaat ons rondje er dan uit zien:

7 dagen verwennerij dus. De excursies hebben we per eiland geboekt. Ben al weer vergeten wat het allemaal gaat worden maar dat gaan we zien.

Als we na een week varen terug komen blijven we nog een dag in een hotel aan het Boca Chica strand en zondagmiddag vliegen we met een korte tussenstop op Jamaica weer naar huis. We hebben er zin in.

Via Stip tours was deze cruise ook te boeken. Veel goedkoper maar dan was het van het vliegtuig de boot in en andersom hetzelfde. Nu hebben we alles los geboekt en hebben we een paar dagen extra.

Deel onze verhalen met je vrienden...Share on Facebook
Facebook
0

Leave a Reply

Your email address will not be published.