Weekje Canarisch eiland

Zondag 26 november – Zondag 3 december

Na de laatste jaren in november het Caribische gebied opgezocht te hebben werd het tijd voor wat anders. Maar toch iets met zon want sinds we terug zijn uit Griekenland regent het in Nederland.

Fuerteventura is het geworden. Gewoon een weekje naar de zon en vertrek vanuit Rotterdam. Best lekker. Marco pikte ons al vroeg op en om 9 uur vertrokken. 4 uur later geland in lekker weer. Geen Curaçao maar aangenaam 25 graden. Dat bleef het de hele week.

Met de huurauto (Toyota Aigo) naar ons resort aan de Costa Calma. Een uurtje rijden over een weg met links en rechts maanlandschap.

Ons resort was Costa Calma Beach Resort en voldeed aan de verwachtingen. Wel meteen een andere kamer gevraagd omdat ons terras grensde aan het restaurant. Uitzicht was kauwende mensen en vice versa. Na de wissel zaten we veel beter.

Voornamelijk naar het strand geweest en de huurauto 2x van z’n plaats gehaald. Was eigenlijk zonde. Maar we hebben nog wel een toeristische route gereden en behalve lava waren er toch wel mooie plekjes.

Verder hebben we ook nog een georganiseerde Buggytour gedaan maar die viel wat tegen. Het was twee uur heen en weer via de zelfde route aan de zuidkant van het eiland.

Het was “All inclusive” dus daar hebben we ook goed gebruik van gemaakt.

Voor het entertainment zijn we s’avonds 2 x naar het naburige hotel gegaan waar wel live muziek was.

Daar waar dit weekje voor bedoeld was is gelukt. Relax en niet al te veel doen. Temperatuur is perfect. Behalve de laatste middag was het +25 graden. Gewoon warm dus. Perfecte plek om in november nog even de zon op te zoeken en niet al te ver te gaan.

Deel onze verhalen met je vrienden...Share on facebook
Facebook
0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »